De leukste spelletjes voor elk budget

Gepubliceerd op 14 november 2023 om 09:51

De leukste spelletjes voor elk budget 

Met regenachtig en koud weer is het fijn als je weer spelletjes kan doen. Super gezellig om de tafel met warme chocomel. Heb je wat inspiratie nodig voor leuke spellen? Hieronder een aantal ideeen. Voor elk budget een spel! 

Betaalbare spellen (onder €20) 

 1. Uno Kaartspel 
  1. Uno is een klassiek kaartspel dat leuk is voor het hele gezin. Het is eenvoudig te leren en zorgt voor uren speelplezier.
 2. Jenga Classic 
  1. Jenga is een geweldig spel om behendigheid en concentratie te testen. Het is eenvoudig op te zetten en ideaal voor kinderen van verschillende leeftijden.
 3. Dobble Kaartspel 
  1. Dobble is een snel kaartspel dat de observatie en reflexen van kinderen test. Het is compact en handig om mee te nemen voor onderweg.

Gemiddelde prijsklasse (€20 - €50) 

 1. Ticket to Ride: Europe 
  1. Dit bordspel neemt spelers mee op een treinavontuur door Europa. Het is strategisch, educatief en boeiend voor kinderen die van uitdaging houden.
 2. Catan: Het Basisspel 
  1. Catan is een strategisch bordspel waarbij spelers grondstoffen verzamelen en een samenleving opbouwen. Het is een geweldige introductie tot strategische spellen.

Iets duurdere opties (boven €50) 

 1. LEGO Creator 3-in-1 sets 
  1. LEGO biedt verschillende 3-in-1 sets aan die de creativiteit van kinderen stimuleren. Ze kunnen bouwen en herbouwen volgens hun verbeelding.
  2.  
 2. Nintendo Switch met spelbundel 
  1. Een Nintendo Switch biedt een scala aan kindvriendelijke spellen en is een geweldige investering voor langdurig speelplezier.

Bonus: Educatieve spellen 

 1. Osmo - Genius Starter Kit voor iPad 
  1. Osmo combineert fysieke spelstukken met een iPad voor educatief spelen, van wiskunde tot tekenen tot coderen.

 


Hopelijk helpen deze suggesties je bij het vinden van leuke spellen voor de kinderen! Lees ook altijd de reviews om goed in te schatten of het spel bij de leeftijd past. Have fun! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.