betaling&Verzenden:


1. de bestellingen Worden verwerkt Binnen 1 Werkdag, Na De Volledige Betaling. 2. Uw pakket zal worden verzonden naar uw adres.

3. producten die u bestelt worden met een track&trace nummer verzonden. Normaal gesproken heeft het postkantoor 1-2 dagen de tijd nodig om de status van de tracking website bij te werken.
4. Als u het pakket van de pagina [coming soon] dringend nodig hebt kunt u bestellen door gelijk contact met ons opnemen.
5. We zullen proberen om u zo goed mogelijk te helpen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen buiten onze eigen toedoen. 
6. Als u vragen heeft over uw bestelling neem dan eerst contact met ons. Samen komen we tot een passende oplossing. 

Retourneren:

1. Als u wilt ruilen of retourneren neem dan contact met ons op binnen 3 dagen na ontvangst van het pakket.
2. Het product moet terug in de originele verpakking en status. Wij betalen u het geld terug nadat we het pakket hebben ontvangen. (Verzendkosten worden niet terugbetaald)
3. Hoewel we elk product nauwkeurig testen en verpakken, kan het zijn dat door transport spullen beschadigd worden. Neem dan contact met ons op en we zorgen voor een passende oplossing. 

Niet ontvangen producten:

1. Extra Voorwaarden voor het indienen van verzoeken voor een terugbetaling bij niet ontvangen producten. In dat geval krijgt u volledig uw geld terug. (Verzendkosten inbegrepen)
2. U kunt een terugbetaalverzoek indienen na 15 dagen na dat uw bestelling is voltooid. U kunt dit doen door ons te mailen. info@stayplayrunaway.com  

de verwachte levertijd van al onze producten is 5 a 10 dagen en maximaal 2 weken. inverband met de productietijd van sommige producten. Hopelijk hebt u hier begriep voor.

vriendelijke groet,

team stayplay & runaway