UV bescherming voor je kinderen saai en lelijk? Zeker niet!

Gepubliceerd op 11 juni 2020 om 08:30

Ja! De zomer komt er weer aan! Een heerlijke tijd van bezoekjes aan het zwembad en het strand. Een paradijs voor kinderen. De meeste mensen worden erg blij van de warme zonnestralen op je huid.  Het is belangrijk om jezelf en kinderen al vroeg te beschermen tegen de zon. Uit onderzoek blijkt steeds meer hoe schadelijk de zon voor je huid kan zijn. Hoewel UV-straling noodzakelijk is voor vitamine D-synthese in de huid, kan het ook leiden tot verbranding, oogbeschadiging, huidkanker en andere problemen. Kinderen hebben langere tijd nodig om te herstellen van UV-verbranding en zijn ook meer vatbaar voor de schadelijke effecten van UV-straling op de huid. Ouders moeten daarom maatregelen nemen om hun kinderen te beschermen tegen UV-straling, zoals het gebruik van kleding, hoedjes, zonnebrandcrème, zonnebrillen en de zoektocht naar schaduw.

Met de zomer in aantocht is het tijd om je kinderen te voorzien van de juiste zwemkleding. Er zijn tegenwoordig ook UV-bestendige stoffen verkrijgbaar, wat betekent dat de kleding de huid beschermt tegen de schadelijke uv-stralen van de zon. En denk je nou dat je kinderen er niet mooi kunnen bijlopen? Dat tegendeel zal ik je bewijzen! Tegenwoordig zijn er geweldige merken die hele mooie zwemkleding ontwerpt die tegelijkertijd tegen de zon beschermt. Ik zeg: win-win!

Beach and Bandits

BEACH & BANDITS is ontstaan uit liefde voor lange zomerdagen op het strand en heeft als missie om coole en comfortabele UPF50+ zwemkleding voor kinderen te creëren. Het merk werd in 2015 opgericht door Hans & Jo-anne. Samen met hun drie kids zijn ze vaak op het strand te vinden. Een goede zonbescherming is dan ook een must, maar in hun zoektocht naar hippe UV-kleding kwamen ze erachter dat het aanbod beperkt was. Hier moest verandering in komen!

De collectie van BEACH & BANDITS bestaat uit zwemkleding met een beschermde factor van UPF50+, wat inhoudt dat 97,5% van de schadelijke UVA en UVB straling wordt tegengehouden. Niet alleen biedt BEACH & BANDITS je kids optimale bescherming tegen de zon, maar met de zomerse kleuren, eigenwijze teksten en vrolijke prints zien ze er ook nog eens heel cool uit. BEACH & BANDITS garandeert dat de zwemkleding de functionaliteit heeft die ouders (zoals wij) nodig hebben voor onze kinderen: UV-beschermend, comfortabel, lichtgewicht, ademend en sneldrogend. Super leuk merk en veel keuze in de modellen en printjes!

Kikibini

Voor beschermende zwemkleding die leuk, comfortabel, functioneel en modieus zijn moet je bij Kikibini zijn! Voor de jonge meisjes zijn er te schattige badpakjes met mooie, neutrale kleuren en ruches!

Snapper Rock

Wil je echt veel keus? Ben je gek op mooie printjes in badpakjes en bikini's? Een iets duurder merk, maar je krijgt zeker waar voor je geld! Dan moet je zeker een kijkje nemen bij

Snapperrock.

Het merk biedt een breed assortiment aan hoogwaardige, UV-beschermende zwemkleding voor jongens en meisjes, waaronder zwemshirts, rashguards, badpakken en zwembroeken.

Playshoes

Voor een iets wat budgetvriendelijke keus moet je bij Playshoes zijn! Stoeren zwemshorts, schattige bikini's en mooie badpakjes hebben ze in de collectie. Iets minder keus, maar nog steeds erg leuk.

Goed nieuws dus! Met deze mooie merken gaat het je zeker lukken om stijlvol je kindje aan te kleden en ook een goede- bescherming tegen de zon te bieden! Want zeg nou zelf, je kindje beschermen is voor jou ook belangrijk toch?

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.