De beste schoencadeautjes

Gepubliceerd op 31 oktober 2023 om 13:10

De 10 Beste Schoencadeautjes voor Kinderen  

Het is bijna weer zover! De drukke decembermaand met alle gezellige activiteiten. Daar hoort de schoen zetten vaak ook bij. Het zoeken naar het perfecte schoencadeautje voor kinderen kan een leuke maar uitdagende taak zijn. Helemaal als kinderen vaker een schoen mogen zetten en je toch geen speelgoed wil aanschaffen waar ze vervolgens niks aan hebben. Naast chocolademunten of een chocoladeletter zijn hier 10 geweldige schoencadeau-ideeën voor elk budget: 

1. LEGO Classic Creatieve Medium Opbergdoos 

Met deze LEGO-set kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten. Het bevat een assortiment kleurrijke stenen waarmee ze vrij kunnen bouwen en hun eigen creaties kunnen maken. 

2. Melissa & Doug Scratch Art Box of Rainbow Mini Notes 

Deze set bevat kleurrijke mini-notitieblokken waar kinderen kunstwerken op kunnen krassen met behulp van een houten stokje. Het is een leuke en verrassende manier om creativiteit te uiten. Ook erg handig en leuk om mee te nemen op vakantie. 

3. Ravensburger GraviTrax Starter Set 

Dit interactieve bouwspeelgoed is perfect voor kinderen die van knikkerbanen houden. Ze kunnen hun eigen parcours bouwen en de zwaartekracht ontdekken terwijl de knikkers door de baan rollen. 

4. Crayola Inspiration Art Case 

Een complete kunstset met verschillende kleuren stiften, potloden en krijtjes. Het is ideaal voor kinderen die graag tekenen en schilderen. 

5. Osmo - Genius Starter Kit voor iPad 

Met deze educatieve gamekit kunnen kinderen interactief leren op hun iPad. Het omvat spellen die wiskunde, spelling, tekenen en probleemoplossende vaardigheden stimuleren. Beeldschermtijd goed gebruikt zeg maar 😊 

6. Melissa & Doug Water Wow! Herbruikbare Kleurboeken 

Deze kleurboeken gebruiken waterpen-painting om kleurrijke afbeeldingen te onthullen. Ze zijn herbruikbaar, wat betekent dat ze keer op keer kunnen worden gebruikt en niet geheel onbelangrijk: geen geknoei met stiften! 

7. VTech KidiZoom Smartwatch DX2 

Een smartwatch voor kinderen met camerafunctie, spelletjes en activiteiten. Het is een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met technologie op een speelse manier. 

8. National Geographic Break Open 10 Geodes Kit 

Voor de jonge geoloog biedt deze kit de kans om echte geodes te kraken en de prachtige kristallen binnenin te ontdekken. 

9. UNO Kaartspel 

Een klassiek kaartspel dat leuk is voor het hele gezin. UNO is gemakkelijk te leren en zorgt voor urenlang vermaak. Heb je UNO al? Koop dan UNO Flip. Een hilarische en frustrerende variant, maar o zo leuk! 

10. Fisher-Price Wonder Makers Bouwset 

Kinderen kunnen hun eigen kleine wereld bouwen met deze set. Het omvat bouwonderdelen waarmee ze unieke structuren kunnen creëren. 

Hopelijk helpt deze lijst je om het perfecte schoencadeautje voor kinderen op te vinden!  

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.